Vad ska jag ha för rubrik?

Min syster Syvlia och min kompis Karro tvingar mig blogga. Har väl iförsig nåt att skriva om men är lat. Aja ska berätta vad jag gjort idag. 
 
Idag hjälpte jag Felicia från musik-ettan att filma lite i stan till hennes musikvideo-uppgift hon har från skolan. Hon har skrivit en låt och ska göra en musikvideo till den och jag och Fadi försökte hjälpa henne lite. :) Det var fint väder så jag tror vi fick till några fina vyer. Sedan mötte vi Sylvia, Karro och Mattias och åt på Max :D Gott, men dyrt :/ Ville gå dit för dricka deras gudomliga strawberry-shake som jag drack förra sommaren eller nåt men den var inte lika god idag. Kan det ha nåt med att det är februari att göra? Sen mötte vi andra Karro och hennes kille och gick runt lite, men de gick ganska fort för de skulle till punktshop :) Jag var tvungen att gå in till mood för One Direction affären har öppnat tillfälligt (15 dagar) så ville se vad de hade. Köpte en calender :) 
Sedan åkte Felicia och Fadi hem och jag, Syl, Karro och Matte fortsatte gå på stadspromenad. Trevligt trevligt :)
 
Känns som de som läser min blogg redan vet allt detta men aja :) 
 
Nu sitter jag och försöker lösa rubikskuben från Matte, går sådär. Lyckades lösa vita sidan men sen blev det förstört så gjorde om den och har en ruta kvar igen på vita sidan -.- 
 
Så här glad blev jag när jag klarade vita sidan, som nu har en röd ruta i hörnet -.- aja ska klura vidare
 
Denna vackra bild tog jag när vi chillade en stund vid Stadshuset :D Ser nästan ut som en målning <3
 
Vad skulle ni vilja veta om mig? Ställ frågor i kommentarerna så svarar jag på de jag kan :)

Heeeej

Hej mina fina :) Om det fortfarande är någon som kollar in min blogg, vilket skulle va konstigt med tanke på hur länge sedan jag skrev, så ska jag nu skriva lite för er.
Har lov denna vecka och sitter just nu och lyssnar på Katy Perry :D 
Den senaste tiden har jag som person ändrats väldigt mycket. Jag tänker inte lika mycket som förr. Alltså om typ konsekvenser och sånt. Jag är mer spontan och så. Nu är jag faktiskt 18 och jag vill inte kolla tillbaks på tiden och ångra att jag inte vågade göra nåt eller aa ni fattar. 
I veckan hade jag nåt sammanbrott. Det var jätteläskigt. Jag kunde inte sluta gråta eftersom jag hade läst en text om mig själv från när jag var 14 år och på den tiden var jag alltid rädd och hade massa konstiga tankar. Mitt psyke var inte bäst. Tänk det var bara 4 år sedan och jag mår mycket bättre! Anledningen till att jag grät i veckan var eftersom jag var rädd att jag skulle bli sådär igen. Att jag skule bli en mörk person och ledsen. 
Men tack vare min fina syster och mina BÄSTA vänner har jag förstått att jag inte behöver vara rädd. 
 
Som Katy Perry sjunger i Teenage dream: Let´s run away and don´t ever look back, don´t ever look back! :D
 
 
Om ni tycker att jag var för personlig i detta inlägg så säg till så tar jag bort det. Kände bara att jag litar på er som läser detta :)

RSS 2.0