The outside

Sitter här i köket med Sylvia och försöker verkligen vara tyst. Hon pluggar och jag, ja...skriver blogg :) Det är så svårt att bara sluta sjunga. Min syster och mamma säger att jag ska vara tyst hehe, och halsläkaren tycker säkert att jag ska spara på rösten, men vad ska man göra när man bara inte kan sluta sjunga? Det är som att be Sylvia sluta argumentera eller mamma att sluta tjata. Det går bara inte, och det kanske är irriterande, men då får de också bättre på sig.
Nästa onsdag har jag vandring. Neeej! Och jag som skulle till ryggläkarn (mamma tjatar (som vanligt) att jag måste sträcka på mig). Det får bli en annan dag.
Jsg har inte hunnit nämna det, men alla som träffat mig minst en gång borde veta att jag älskar djur, speciellt hundar och har länge velat jobba på hunddagis, men är så dålig på att sköta vissa saker. Det är redan ganska mycket så jag orkar aldrig riktigt leta efter hunddagiset som inte ens har en internetsida. Eller så kan inte jag hitta den. Skulle vara typiskt mig -.-
Imorgon ska jag till "Farsta strand kabare". Från och med nu ska jag kalla det för Lydia (ägaren typ). Mycket kortare. :) Nästa helg ska jag med Patrycja till Fadi, en killkompis från skolan, som ska ha Halloween party. Men vet inte riktigt om det blir fredag eller lördag. Vet iallafall att jag vill ha Halloween party med mina bästa vänner också! Vi får bestämma någon dag! :D
Detta inlägg blev ganska långt, men det var ju ett tag sen jag skrev så hoppas det är okej.
Ha det så bra :)
Ps. rubriken är en låt som sitter i mitt huvud, men får inte sjunga :/ hehe. Låten är sjungen av Taylor såklart! :)

Avskaffa fula texter!

Detta ord låter så fult i mina öron så jag vill inte ens skriva det. Men jag tänkte skriva en sådan:
Avskaffa argumenterande texter!
I alla skolor i dagens samhälle tvingas elever uttrycka sina känslor i begränsade ämnen att välja på och tillslut skriver man om hundbajs och varför det är bra/dåligt, när man inte ens bryr sig! Det vill jag förändra!
Vad ger denna kunskap för fördelar i mitt framtida liv? Kommer jag vara en talare? Nej! Kommer jag vara politiker? Nej! Många kan säga att det är bra att argumentera för att inte påhoppad av "arguentarare", men jag tänker att om ingen lär sig argumentare så kommer ingen göra det heller! Så vi har inget att vara rädda för!
Därför tycker jag att man ska avskaffa argumenterande texter!
Detta var en "skämt-argumenterande text" som visar hur dålig jag är på det och vet inte om man förstod det i min text, men tycker sånt är väääääldigt tråååkigt!

Wonderstruck

Vill bara testa hur detta blir. Hur det kommer se ut på min blogg :) Samtidigt kan jag säga att jag vill ha det parfymen! :D

Vet inte

En vän bad mig skriva ett inlägg, men vad ska jag skriva om. Eller jo, det finns en sak, men en annan vän bad mig att inte skriva så mycket om Taylor Swift, men vad ska jag göra?... Det går inte! :D Måste bara berätta att från tio-ett (på kvällen) ska jag kolla på livestream på Taylors facebooksida. Hon ska typ köpa sin parfym, Wonderstruck (som jag vill ha!) i en affär i New York, och fans får ta bilder med henne! Varför bor jag inte i New York? :( Orättvist. Fick det som en inbjudan på evenemann. Man bara..Klart jag kommer!..eller inte. Men ska alltså kolla på det live på datorn istället. :)
Ananrs då, vad har hänt? I måndags hade vi orienteringsdag och jag och två klasskompisar letade efter en kontroll i typ en halvtimme! Men tillslut hittade vi den. Eller snarare sagt jag. Jag hittade alla kontroller (stolt). Idag försov jag mig och missade första lektionen -.- Och imorgon missar jag en lektion för ska till stan till någon läkare. Berättar mer när jag vet mer. Aja, hoppas ni är nöjda nu! Puss och kram!

Nörd

Jag tycker att det fullständigt okej att vara nörd och tyckte om min kompis Karolina W:s senast inlägg om hur mycket hon gillar en serie! Så som hon är nörd av det är jag NÖRD av Taylor Swift och har typ sett måååånga videos på youtube och kan typ alla hennes låtar (som blir typ 50+). Jag har så att jag fastnar. Jag fastnar vid artister, mat (tar typ alltid samma sak på t.ex. mcdonald´s), vänner (har få som jag alltid är med). Ja, säkert mer saker, men kommmer inte på just nu. Med artister så är det så att jag bara haft två idoler i mitt liv. Innan var jag beroende av Miley Cyrus :) Det känns som Taylor fyller en lucka i min själ. Innan jag hade en idol så kändes det typ som något fattades och jag försökte få mig att gilla någon artist och en stund lyssnade jag på Whitney Huston, men det blev aldrig denna "obsession" som nu. Så som vissa (en nära person :)) säger att de ska visa Harry Potter för sina barn ska jag visa Mileys och Taylors låtar för mina barn, och det får mig att längta och jag är nyfiken på deras tankar om musiken! :D
Lite sådär tråkig info: Har orientering imorgon -.- Vore kul att se en älg xD

Lite onödig fakta

Både igår och idag var Sylvia, Karro och jag och simmade. Det kändes skönt. Inte bara för att man rör på sig och typ blir smalare (vilket man inte blir efter två gånger), men också därför att man känner en utveckling redan efter första gången! Igår simmade jag 800 meter med en paus och idag simmade jag 1000 meter utan paus! :D Det kan också bero på att jag åt en macka precis innan så den kunde ge mig mer energi, men vet inte. Är stolt iallafall. Imorgon har jag bara idrott i skolan. :) Så slutar 12. Får se om jag simmar då. :) Vi får nämligen arbeta själva på lektionerna, men vet inte om min lärare har planerat något till nästa lektion så måste kolla upp det :)
Min kompis bad mig nyss hjälpa henne med hennes egenskrivna låt. Att jag ska spela piano eller något. Åh, vill så gärna spela in en skiva. Gärna med henne, som heter Patrycja <3 Vad ska jag göra utan dig när jag går i trean? (Hon tar studenten på sommaren) Hoppas hon får bra betyg och ett bra jobb!
Ha det bra :)

Min låt

Addiction
I know it´s not easy, but you have to stop,
your addiction, before it ruins your life.
I know you don´t want to do it anymore,
but addictions are stronger than you´d wish,
yes addictions are stronger than you´d wish
Ref.
You´re gonna win someday!
Just say, I´m not gonna let this control me
I´m not giving up, til I know, I´m feeling good
You think that I don´t know how it feel,
but everyone knows, in some way
I can stop mine if I really want,
but I have to fight hard and don´t give up
cuz addictions are stronger than we´d wish
ref. I´m gonna win someday!
I´m not gonna let this control me
I´m not giving up til I know, I´m feeling good
I know it´s not easy but we have to stop are addictions before it ruins are lives!
ref.
We´re gonna win someday!
Saying, I´m not gonna let this control me
I´m not giving up til I know, I´m feeling good
I know it´s not easy, but we have to stop

Chill schema

Denna vecka är mitt schema ganska chill måste jag säga :) Vi har ingen svenska, engelska, historia, kultur- och idéhistoria och ingen musik och kommunikation. Så idag hade jag bara en lektion :)
Något som inte är chill dock, det är att jag har sockerförbud. Det är jobbigt! Men trodde det skulle vara jobbigare, men det kan vara för att jag fuskar lite. Jag äter torkad frukt (men det tycker jag verkar nyttigt) och drack saft både idag och igår.
För att inte tänka på socker kan man ju typ sitta vid datorn och lyssna mycket på sina favoritlåtar. Men då sitter man ju å andra sidan för mycket vid datorn -.-
Ha det chill :)

RSS 2.0