Lite fakta om mig

Åh min kompis Karolina (Lejdykarolajna.blogg.se) gjorde ett inlägg där hon svarade på massa frågor och jag tyckte frågorna var intressanta så ville också svara på dem. Hoppas hon inte blir allt för sur hehe
Vilken svordom använder du mest? Jävla skit, cp (vet att det är elakt, men när man svär så tänker man inte så mycket på vad man säger) Men svär typ aldrig utanför hemmet hehe

Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Oftast tjugo i nio eller tio. Jag gillar att sova så sätter den på så sent som möjligt (vilket kanske är obvious)

Var köper du dina matvaror ifrån? Ica. BÄSTA affären! Har man tråkigt kan man hänga i Ica!

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Nej. Jag vill kunna se på bilder och minnas hur det var. Inte se på bilder och minnas hur det var att ta den. Sen om jag blir fin på bilden spelar ingen roll. Då behöver man inte publicera den på fb.

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Onödiga saker. Dyra glassar, fina prylar, cdskivor. Därför går jag typ aldrig runt med pengar för skulle ge ut de så lätt. Men en resa skulle inte vara så dålig och det tycker jag inte är något onödigt.

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Vet inte. Tror inte det.

När var senast någon stötte på dig? Aldrig... Jo en tolvåring som sa att jag var söt, på fb.

Vad åt du till middag senast? Wok. Vad annars?

Kan du vissla? Nej! :( Kan vissla en ton

Tittade du på tecknat när du var liten? Hahah, allt! Älskar alla tecknade filmer!

Äger du några popband t-shirts?
Nej. Om det fanns i Sverige skulle jag köpa en tröja med Taylor! ( nu är inte Taylor ett band men aja). Men vet inte om jag skulle bära den i skolan. Lite pinsamt.

När flög du senast?
Juli. Från Polen <3 Ska dit snart igen. Och hoppas att jag får åka dit på sommaren också!

Pratar du några andra språk? Polska, engelska. Vill kunna franska, men kan tyvärr bara någora meningar. Glömt bort så mycket. Förstår serbiska och lite andra slaviska språk, men inte ryska alls. 

Har du gråtit offentligt?
Ja, en gång i matsalen i ettan. men gick där ifrån ganska snabbt. Tror inte någon minns hehe. grät framför Patrycja och Fadi inte så länge sedan, men de är ju mina vänner så det räknas inte

Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?
Nej. Palla med sånt. Man kan ha låtsastatueringar som tvättas bort. De är mycket coolare

Vad har du med dig in på bion? Sånadär snacks, som de säljer typ bacon eller soourcreme smak. eller godis. Lakritsssss! Och dricka såklart

Vad har du för väder? Mörkt. Natt typ. Lite kyligt tror jag.

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Är menar du? Musik i alla former förutom ensamble som är tråkigt, fast nu har vi jazztema som är ganska roligt faktiskt. Matte är avslappnande. Svenska, när det gäller grammatik. Det är jag bra på. Vet gillar sånt folk hatar, men själv hatar jag t.ex. att skriva uppsatser och sånt skit. Gillar även religion och biologi, men kommer ha det i trean.

När sov du senast på golvet? Aldrig. Sover på en säng. Mycket mjukare. Testa vett ja!


Vilken är din favorit drink? Ska jag skita i den frågan? Ja

Gillar du din boendesituation? Helt okej, men skulle vilja få bestämma mer om inredningen. Min mamma och jag har inte samma stil

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? 8, men helst 10 :)

Är dina dagar fullbokade och stressiga? Nej. När min dag är det blir jag sur att jag inte får vila och jag är inte sur varje dag, så nej

Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Nej.

Hur gammal blir du nästa födelsedag? 18! Yeah Man! Omg seriöst! Va?!

Tror du på liv på andra planeter? Vet inte. Skulle vilja göra det. Verkar coolt. Varför har ingen gjort en film om det? Många skulle kolla

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Om det t.ex. är ett prov jag inte ser fram emot så brukar jag tänka(dagen innan)  "om 24 timmar kommer du redan ha gjort provet". Jag har inte så stor press på mig själv, vilket kanske är dåligt på ett sätt, men jag blir iallafall inte besvärad. 

Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Tror det. Efter tio considerations.

Tycker du om att krama folk? Jag har inget emot att få kramar, men vet inte, har aldrig varit en kram-person, så folk kan tro att jag inte gillar det, men det gör väl alla egentligen. eller?

Äger du en digitalkamera? Ja, tillsammans med min syster som vi fick från min kusin i sommras :) <3

Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Räknas tjorven som kändis? xD hhaahah Om det gäller uteende minns jag inte, men en tjej i min klass tycker jag låter mycket som Taylor Swift (efter att gå på kör blir man väl bra på att härma) och en lärare tyckte jag lät som Nina Persson från the Cardigans.

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Ja lite, men mer jobbigt när någon inte svara på sms!

Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej, men jag tycker att det produceras onödigt mycket kött som sen slängs :'( Lagom är bra. Men skulle aldrig kunna döda ett djur! Fattar inte hur man kan vara slaktare...

Är du mörkrädd? JA! Eller det är inte bara mörker. Att vara ensam i ett hus tycker jag är skitläskigt, men mest på natten när det är mörkt. En mardöm som jag skulle ha är ( som en i McFly gjorde) att sitta ensam i ett stort rum och det skulle vara aldeles mörkt. Skulle bajsa på mig. Hellre i en kista än ett stort mörkt rum!

Tre saker du alltid har med dig? Mobil, nyklar och min jacka. Har inte så många prylar. Hatar att ha fulla fickor.

Ps. Vet inte varför sidan är lila. Vet inte hur man ändrar det. Yes, jag och teknik älskar varandra. Not!
Kram :)

Taylor Swift- Long Live

Kanske borde ge länken till videon också!
http://www.youtube.com/watch?v=HwAVmwjQwQs
Njut!!!! <3
Kram på er fina vänner!

Long Live!

Hej hej. Sitter här och lyssnar på Taylor Swifts live-skiva. :)
Annars då. Hade låtsas nationella skrivtliga igår. Ugh! Hoppas jag får godkänt. Är inte bra på sånt. Senare på dagen på rörlig bild blev vi indelade i grupper och vi skulle typ intervjua folk på stan (ja ja Handen blev det såklart), om något aktuellt och min grupp bestämde att fråga folk vad de tycker om semeldagen. Hahah det var roligt. En man från Turkiet gick med på att vi ställde några frågor och gjorde på en gång reklam för sina böcker. Han sa också att han har jobbat på Fredrika Bremer. Lite coolt, kanske läser någon av böcker någon dag. Sen när han blir känd kommer jag ta fram klippet som vi gjorde haha.
Snart lov! Juste skulle få med en sak till! Jacob Ståhlberg ville att jag skulle skriva om honom i min blogg så nu är hans önskan. Adda gärna honom som vän på fb, han är en skön snubbe! xD :) http://www.facebook.com/profile.php?id=568608701&ref=ts (hans status)
Ps. Åh borde inte skriva inlägg samtidigt som jag lyssnar på musik. I bakgrunden hör man skrikande fans och som Taylor tycker jag att det är ett fint ljud! :D Man blir så glad. Lyssna bara på denna låt. Älskar den, gråter typ glädjetårar innombords. Så fin gemenskap mellan Taylor och hennes Swifties. I´m a Swiftie! <3 Får rysningar! Min favoritlåt just nu! One day we will be remembered!

Ett steg i taget

Hej. Ville bara säga att jag känner mig väldigt deprimerad just nu. Grejen är den att jag bara har EN sak jag vill göra i livet egentligen för att känna mig lycklig. Och det är att vara artist! Jag brukar tänka på det varje dag och deppigheten kommer med vågor, då jag inser hur jävla svårt det egentligen är. Det kallas ju en "dröm" av en anledning och det därför att det är något vi inte har ännu som är svårt att nå. Så jag vet att man måste kämpa. En annan känsla jag har vääälidigt ofta är förvirring. Eftersom jag typ inte har en egen vilja (då mamma ofta bestämmer eller jag bara inte orkar bestämma själv) så blir jag ibland osäker om jag verkligen vill allt detta. Pallar jag all media? Och papparazzis? Nej tack! (nu tänker jag som om jag skulle vara känd). Skulle min röst palla med intervjuer och typ konseter varje dag? Knappast. Bara om jag övar mycket. Det gör jag ju inte. Är så lat. Vill jag verkligen detta? Jag vet inte, men just nu känns det som det ända jag skulle vilja göra i mitt liv.
Ska föröka hitta motivation och verkligen försöka. Wish me luck!

Never grow up

Hej Hej. Jag vet, det var länge sedan jag skrev, men jag har faktiskt velat göra det, men inte haft tid. Eller ja, tid kanske jag har haft, men har inte planerat den så bra. Men idag hade jag ingen individuella val så besämde mig att göra något vettigt idag. Jag ska INTE sitta vid Youtube hela dagen som igår. Man är inte så glad efteråt.
***
För ett tag sen började jag bli lite irriterad på min mamma som aldrig låter mig växa upp! Jag älskar min mamma, väldigt mycket, men måste erkänna, och tror alla kan göra det, att morsor är irriterande väldigt ofta! Jag vill nämligen åka någonstans på sommaren och hon sa att det är inte säkert för hon vill kanske köpa lägenhet. Då sa jag att jag kan spara mina pengar. De jag får som studiebidrag. Då började mamma skratta att de pengarna är inte mina att ge ut, för jag vet inte hur man ger ut pengar på ett bra sätt. Att jag köper onödiga saker...Och?! Det är mina pengar och jag ska få köpa vad jag vill för dem. Hur ska jag lära mig vad som är onödigt, eller ha egen smak, om jag aldrig får köpa något själv. Och nej, godis och sånt skit räknas inte, tjugo kronor kan jag väl få. Så snällt!
Mamma sa att jag kan få göra ett konto snart om jag vill. Eftersom allt typ är gratis tills man fyllt 18 år. Annars hade hon säkert velat vänta längre med det. -.- Så pengarna kanske inte blir ett lika stort problem snart. Men en annan sak som gör mig arg är att jag älskar att resa, när jag väl gör det, vilket inte händer så ofta eftersom mamma är så rädd att något ska hända så hon släpper aldrig mig själv någonstans. Hittils har jag lyckats komma till stan själv, men allra helst skulle hon vilja att jag satt hemma hela tiden. SÅ även om jag skulle få pengar till sommaren skulle hon ändå inte låta mig åka någonstans.
***
I Taylor Swifts låt "Never Grow Up" sjunger hon att hon aldrig skulle vilja växa upp, att hon skulle vilja vara det där lilla barnet som inte behöver bekymra sig över något. Den låten ser barndom som något positivt alltså, och det gör jag också. Jag önskade att jag kunde uppleva barndomen lite längre, men nu är jag inte ett barn längre. Om knappt ett år är jag 18 och jag känner mig inte alls som det. Visst är det skönt att inte behöva fixa räkningar och bry sig om pengar, eftersom jag aldrig känner mig fattig, men det vore kul att kunna bestämma själv hur jag ska klä mig, var jag ska åka på sommaren och så. Mamma låter mig inte växa upp och inte konstigt att jag inte kan vara utan henne ens en vecka då, typ, utan att längta. Men ändå, när jag pratar med henne irriterar hon mig så mycket och jag blir ledsen att hon inte låtit mig växa upp. Så här tänkte jag mig inte att jag skulle vid 17 års ålder när jag var liten. Så... jag älskar barndomen och tycker man ska vara barn så länge som möjligt, men när man nästan är 18 tycker jag att föräldrarna ska våga släppa taget lite. Jag hoppas att jag inte kommer vara likadan till mina barn. Vi har lite delade åsikter om hur man uppfostrar.

RSS 2.0