Långt inlägg om mina tankar

Den här veckan i skolan är lite annorlunda från alla andra veckor. Vi har nämligen Turné! :) Första dagen, alltså i måndags, var inte så kul för var ganska nervös, men det börjar släppa nu och imorgon ska vi köra för två skolor i Tyresö. På fredag och Lördag ska vi köra på gymnasiemässan och någon dag nästa vecka ska vi ha kvällskonsert för vänner och familj. Det är ganska kul att spela låtarna varje dag, men det vore nog roligare om det var "fans" haha Nu sjunger vi för grundskoleelever och gör typ "reklam" för vår skola och program. Hoppas jag någon gång får åka på turné med mitt egna band (om jag någonsin har något xD)
Håller på att läsa en bok nu som vi fick som läxa på engelskan. Den är faktiskt bra! :D Den heter "Hunger Games" och handlar om att man ska döda varandra. hhah Nej, men den är faktiskt bra. Jag tycker alla borde läsa den (säger jag, som aldrig läser typ) för det ska komma ut en film på våren :D
Taylor Swift vann "Entertainer of the year" på cma (country music award) och "Artist of the year" på ama (american music award) :DDD!!! Jag är så glad för hennes skulle. Taylors fans är bäst. Inklusive mig :D Jag skulle ocksåååå vilja vara så passionerad i något som Taylor är i musik. Jag gillar musik, väldigt mycket, men det känns inte som jag inte har så start röst för att vara lead. Den är inte speciell och jag är hes typ HELA tiden. :/ Vet, allt går att öva upp, men det krävs så mycket jobb. Har varit hos logoped, sedan halsläkare som sa att jag ska till logoped, IGEN! -.- Aja ska inte börja göra en klagoblogg, men blir bara så deppig av att tänka att det kan vara så svårt att nå sin dröm! Jag kan liksom inte bara flytta till L.A och spela in en låt och så, jag måste kämpa! Ibland vet jag inte vad jag vill. Jag känns inte tillräckligt social eller kreativ för att bli artist. Jag är inte bra på att skriva bra, alls! Så mina egenskrivna låtar blir så barnsliga. Men den låten jag skrev först, Childhood har så stor betydelse just därför. Jag vill kunna vara barnslig och inte behöva göra seriösa saker.
Oj, det blev lång så ska inte skriva mer för idag
Kram :)

Man misslyckas inte förrän man ger upp!

Har inte skrivit på vääääldigt lång tid, men kände mig seg på lovet och orkade inte skriva och hade lite mycket i skolan förra veckan. Men nu skriver jag, och hoppas jag inte gör lika lång paus!
Under lovet var jag på två "fester" med de bästa och de andra dagarna gjorde jag typ Ingenting! Denna vecka i skolan övar vi mycket på våra låtar på ensemblen för vi ska ha turné hela nästa vecka! :) Det ska bli nervöst, men säkert kul! :D De läxor jag har kvar tills efter turnéveckan är att läsa ut en (bra!) bok, skriva lite om min jul (på engelskan) och plugga till matteprov. Det borde inte vara så jobbigt. Idag höll jag tal. Tillslut! Drog ut på det i typ två veckor för ville inte göra det, men det gick helt okej. Så nu är jag glad att jag har gjort det och kan glömma den läxan. Talet handlade om att följa sina drömmar och att man inte ska ge upp och att "man misslyckas inte förrän man ger upp" (vilket jag hörde av en tjej, som jag tycket lät smart (måttot alltså)). Och sedan på slutet skrev jag "Och vem vet?, vi kanske ses på röda mattan någon dag" Hihi
Nu ska jag nog lyssna lite på mina ensemblelåtar och en jättefin låt av Rascal Flatts som heter I won´t let go.
Ps. Sylvia är nog lite sur på mig för att jag drog ut hennes usb från datorn och råkade raderade några bilder. Jag förstår henne...

Lov

Hej svejs. Har inte skrivit på länge, men känner seriöst inte att det finns något att skriva om.
I lördags var jag, Patrycja, Sylvia och Karro W hos Fadi (en killkompis från skolan) och många fler och hade Halloween fest! Det var awesome! Imorgon ska kanske Patrycja ha fest men hon är inte säker om hon kan. Hoppas hon kan! På lördag ska vi tjejer kanske mysa(= laga middag och se på film)
Har velat köpa pumpa hela veckan! Ska fan göra det snart, för de kommer ta slut annars, ville bara säga hehe
Alltså ush! Dagarna efter en fest suger! Det blir en så stor kontrast. Sedan också att jag måste sitta själv för Sylvia är i skolan och jag har inget busskort. Vill ha en hund som jag kan gå ut med! Eller en kompis går också bra :)
Aja fett tråk! Hatar läsa sånna inlägg och ändå skriver jag sånna -.-
Ha det så bra!

RSS 2.0